Aamupäivän saalis: 49 lehtokotiloa. Pikkupuffa sai raivarin parinkymmenen jälkeen, kun hänellä ei ollut enää mitään ämpäriin pudoteltavaa. Sitten etsittiin oikein lehtiä kääntelemällä. Kamalaa, jos ne kuolevat meiltä sukupuuttoon?!

Mulla on akuutti tiskirättitarve. Siispä KYHäelmäaloitus 2/20: tiskirätti Ravelrystä bongatulla ohjeella eilisista vaihtolangoista. Hei, mukaan tempaukseen sinäkin siitä ruudun takaa! ;D

P6022906.jpg

Eilen saatettiin loppuun Toveri Toukokuun vaihto Vihervaarannelin kanssa. Tällä kertaa avasimme lähetyksen Pikkupuffan kanssa yhdessä, ja yhdessä myös huokailtiin oih-oijjoi. Paketissa oli namiakin, mutta jostain syytä niitä ei ole enää kuvassa, miksi? Emmäävaantiiä... Jos en vielä ole kylliksi hehkuttanut niin: Anneli olit ihan mahtis toveri, kiitoskiitosKIITOS!

Eilen ennen Korialle lähtöä käväisin työpaikkalekurin juttusilla, kun olkavarsi on ollut viime ajat niin kipeä, että itkua on puristanut Pikkupuffaa nostellessa. Diagnoosi: kiertäjäkalvosimen tulehdus. Liian vähän liikuntaa harrastettu jne. Himpura, urheilijahan ei tervettä päivää näe; mä lopetin urheilemisen ja olen enstistä raihnaisempi. Tana. Positiivisia puolia: neulominen on ollut yksi ainoista asioista, jotka ei oo tuottaneet kipua. Toinen: tulehduskipulääke tuntuu purevan tehokkaasti, tänään on jo parempi. Cacca: määräsi myös aloittamaan sauvajumpan ja keppikävelyn, vai olikos se toisinpäin.

Puolet nurtsista huutaa leikkaamaan ennen sateita. Höh.

EDIT: päivällä 79 lehtokotiloa lisää. Ja nyt meidän talon ohi saa ajaa, edusta on nyt siistitty ja nurtsi leikattu. Älkää vielä poiketko pihaan, sillä sitä ei ole siistitty...