Ensinnäkin on sanottava, että minulla _oli_ tarkoitus ottaa kamera mukaan, kun lähdin työkaverini vauvakemuihin. Akutkin oli laturissa lataantumassa. Nimenomaan jäi tarkoitukseksi. IMLODE (ImetyksenLopetusDementia) on aika voimakas, sillä kamera tönötti hyllyssä koko kemujen ajan.

Kokoonnuimme siis noin 18 hengen porukalla kahvittelemaan ja rupattelemaan sekä lahjustamaan tulevaa äityliä. Mukavaa oli varmastikin kaikilla ja huhtikuulla maailmaan odotettava pienokainen sai mitä ihanimpia lahjoja. (Tähän kohtaan pläjäyttäisin nyt kuvan lahjakasasta, jos se kamera olisi ollut mukana.) Omasta puolestani kiitokset hommaa pyörittäneille ja käytännön organisoinnin hoitaneille. Ja kiva oli tavata pitkästä aikaa muutamia työyhteisöstämme muualle siirtyneitäkin.

Oman lahjani taustaa: Pikkupuffaa odottaessani olin stressaantunut huhuista, että lapsen mukana ei tule a) käyttöohjekirjaa eikä b) asennusromppua. Näihin kun olin tottunut jonkin sortin (mukamas) atk-ihmisenä. Siispä ajattelin avittaa tänään juhlittua tulevaa äitiä näillä ohjeilla. Siispä pakettiin Uusi vauva - huoltajan ohjekirja. Ja kortiksi:

kortti0303

Lisäksi pehmopaketiksi tsukkaset, lime-sitruunalla koolaillusta seiskaveikasta.