Onkohan tässä päässyt blogiplääh valloilleen, kun päivityksiä tulee tehtyä niin harvakseltaan. Eipä silti, en kyllä kovin paljon jaksa muidenkaan blogeja lueskella, vaikka mielenkiintoisia juttuja varmasti on kuten aiemminkin. Ja kommentointia en jaksa juuri yrittääkään.

Plääh taitaa olla kaikenkattavaa. Töissä pakataan puolta taloa muuttolaatikoihin, koska heti kesäkuun alussa alkaa taas vaihteeksi erään osan remontti. Johan tässä vuosi oltiinkin ilman remonttia. Samalla pyörii normaalit hektiset kevätkiireet. Töitä saisi paiskia ihan niin pitkään joka ilta kuin vain jaksaisi. Valo tunnelin päässä: 13 päivää töitä! Ja vielä isompi valo henkilökohtaisesti: sen jälkeen vuosi vapaata vuorotteluvapaan muodossa. Juu-u, kateelliset saavat mussuttaa ihan rauhassa laiskuuttani jne. Rahalliset korvaukset eivät päätä huimaa, mutta mielenrauha ja -terveys painavat vaa'assa enemmän. Sitä paitsi aion käyttää aika paljon tuota laiskan muijan aikaa siivoukseen. Ja, god knows, se ei ole minulle mikään nautinto. :D Kenties saatan neuloakin, öh, hieman.

Enpä sitten lähtenyt maailmanympärysmatkalle, ei lyönyt kirppari leiville niin paljoa. Plussalle sentään pääsin, eikä tarvinnut liftata kotiin lopun tavarakuorman kanssa. Äitienpäivälahjoja ei kuulunut (eikä muitakaan huomionosoituksia), joten ostin itse kolmet kengät. Hinta uusille pareille yhteensä 10e. Joskus kirppariltakin tekee todellisia löytöjä! Ja veska samaan syssyyn ja samaan tyyliin. Jossain vaiheessa parit farkutkin. Haluatteko nähdä, miten varhaiskeski-ikäinen äiti-ihminen tunkee vatsamakkaransa kolmen sentin vetskalla varustettuihn teinipissisfarkkuin? Niin ajattelinkin. Joten säästän teitä järkytykseltä ja julkaisen kuvan vain kenkuleista ja veskasta. Kengät tulivat kaikki ihan pareittain, mutta jostain syystä - jostain merkittävästä syystä - kuvassa niitä pysyi paikallaan vajaa parit. Pikkupuffa kun on alkanut myös kenkäfriikiksi äitinsä tapaan.

P5102813.jpg

P5102814.jpg

P5102812.jpg

P5102816.jpg

Beatles-Puffa on kuvissa pukeutunut lätkätoppiin. Liekö ylipitkän otsiksen syytä; alla body, jota kesähelteillä toivottavasti ei enää tarvita. Jääkiekon MM-kisaneuleprojektini oli siis keltaiset kesätopit Pikkupuffalle ja Pimulle. Kisoja tuli katseltua luvattoman vähän, mutta neule sentään edistyi onneksi muutenkin. Oman mallin mitoitus heitti hieman häränpyllyä, jonka seurauksena myös eräs tuttu pikkuneiti saa pian oman topin ja kolmas kokoversio on juuri nyt puikoilla. Tästä Ottiliaksi nimeämästäni topinmallista lisää lähiaikoina. Keskittykää kuvissa lapseen, ei vielä höyryttämättömään toppiin.

P5102805.jpg

P5102806.jpg

P5102817.jpg

Vaara Pikkupuffan kompastumisesta tukkaansa poistui tiistaiaamulla kampaajakäynnin myötä. Nyt kelpasi käydä kevään viimeisessä muskarissa. Ohjaajatädille lähti kortti (Äiti-puffan perusbasictyyliin). Lahjastakin oli idea, mutta koska neiti nykyään nukuttaa äidin viereensä iltaisin pariksi tunniksi, idea jäi toteutumatta.

P5122819.jpg

Eilen oli Posti-Kustilla taas kivaa kannettavaa: Annelilta alias Toukokuun Toveriltani tuli kakkoslähetys.  Ja taas oikein kiva ja mieltä piristävä sellainen; suklaata tosin oli hiukan enemmän kuin kuvassa näkyi, mutta sille kävi vanhanaikaisesti ennen kuvausta... Kiitos Anneli!

P5122818.jpg

Kiitos, mikäli jaksoit lueskella tänne asti. Kivaa loppuviikkoa! *kumartaa ja niiaa*