Siippa kävi palloilemassa Englannissa. Tässä on ollut syy viime päivien hiljaiselooni täällä blogissa, kamerakin matkusteli. Koska punta on halpaa, annoin määräyksen tuoda tuliaisina (aitoa brittiläistä) villalankaa. Viime yönä isukki palasi, matkalaukku pursuten jalkapallofanille tyypillisiä tuomisia. Esitten vain tärkeimmät.

Minä sain Villapaidan.

Pikkupuffa parit bodyt ja yöpuvun. Villaa, muttei siis kuitenkaan villaa.

Englannin kakkospeliasu, sukatkin kuuluu mukaan vaikkei kuvassa näy.

Lisäksi kuvien ulkopuolelta mainittakoon, että Pimulle ja Poitsulle sekä siipalle itselleen tuli Villa-ulkoiluhousut, Villa-teeppareita, Villa-peliasu, Villa-kalenteri, Villa-kalsareita, Villa-reppu ja varmaan paljon jotain muutakin, mistä minä ei-fanina en jaksa pitää lukua.

Eli meillä siis on tärkeää seurata keskustelua, tarkoitetaanko villalla Aston Villa Football Clubia vaiko villaa tekstiilimateriaalina. You never know. Siippa oli tutkinut tarkkaan sekä Liverpoolin että Birminghamin, eikä löytänyt yhtään lankakauppaa. Yhdessä halpamarketissa oli kuulemma muutama ruttuinen akryylikerä pyörinyt, mutta meille ne eivät muuttaneet. Hyvä niin. Vaikka jalkapallo on kutakuinkin ainoa urheilulaji, jota EN seuraa, tuo saamani Villapaita on paljon parempi tuominen kuin akryylilanka.

Tänään sitten neulottiin taas vaihteeksi kimpassa neuletapaamisessa. Pari uutta innokasta oli rohkaistunut mukaan, heipat vain teille; kiva kun tulitte, tulkaahan toistekin!

Ennen tapaamista pyörähdin kirpparilla, ja löysin edullisesti (maks. 1e /kpl) muutaman hyväkuntoisen ja sopivan vaatteen Pikkupuffalle. Neiti itse tuntui tykästyvän äidin löytöihin, kun piti kiskoa yhtäaikaa päälle neuleliiviä, liivimekkoa ja trikoita. Kerrottakoon tarkennuksena, että liivi on jonkun käsin neuloma puuvillasta/puuvillasekoitteesta ja trikoohousut HelloKittyä, jolle neiti on menettänyt sydämensä. Sanalla Kitty saakin neidin suostumaan lähes mihin vain. :)