Varoitus: sisältää vihaista tekstiä.

Oletko liikkunut viimeaikoina ulkosalla? Vaikkapa koiraa lenkittämässä? Oletko huomannut vastaantulijoiden käyttäytyvän oudosti? Kyllä pitäisi saada ihmiset käyttäytymään niin, että saisi itse kulkea ihan rauhassa! Ja varohan itsekin, ettet vaan vahingossa katso kehenkään, saati sitten tuijota. Muista laittaa jo kotona huulirasvaa huuliisi, ettet lipaise kuivaa huulenpieltä, senhän voi ihan tulkita röyhkeäksi kielennäyttämiseksi vastaantulijalle! Ja jos vastaasi tuleekin joku omituinen, spurgu, tai muu hörhö, sille saa ja pitääkin alkaa huutaminen ja mesoaminen, jotta saadaan käytös kontrolliin. Vaikket olisikaan ihan satavarma, mitä se tyyppi teki tai katsoiko edes sinuunpäin.

Kävimme siipan ja Pikkupuffan kanssa aamupäivällä kävelyllä. Siippa työnsi neitiä rattaissa ja olimme hetkeä aiemmin keskustelleet jotain, jota kumpikin nyt mietti hiljaa mielessään. Yhtäkkiä havaihduimme juuri vastaantulleen akan - korjaan: naisen, mesoavan ja taakse katsoessamme tajusimme sen huutavan siipalleni: "Saatanan idiootti! Onko kohteliasta näyttää kieltä vastaantulevalle naiselle?! Vedä jätkä käteen!" Siipalle ei tarvitse kovin v-mäisesti käyttäytyä ilman seuraamuksia. Itsekin pöyristyin: näinkö saa jokainen vastaantulija, myös "normaalin" näköinen viisikymppinen, mesota? Sitten ihmetellään, kun nuoriso käyttäytyy kuin villipedot. Miten minä äitinä saan lapseni kasvatettua kiltiksi, kohteliaaksi ja toiset huomioon ottavaksi kansalaiseksi, jos muut aikuiset tekevät mitä sattuu. Edes mielenterveyden ongelmat eivät nyt oikein käy selitykseksi. Itse varmaan olen keskivertokansalaista hullumpi, ja itsekin olen kuullut ja nähnyt kadulla kaikenlaisia viheltäjiä, mutta edes minä en aloittanut moista haukkumistulvaa. Ehkä pitää aloittaa?

Idiootiksi kutsumista ja käteen vetämisen kehoittamista jatkui lukuisia kertoja, kun siippa lähti naisen perään kuulostelemaan että mikä oikein on homman nimi. Poliisien tultua paikalle nainen kielsi kaiken, ja selitti että kun on Puolustusvoimien palveluksessa, niin ei valehtele (juupajuu). Poliisitkin tuntuivat tajuavan, mikä vimpula on kyseessä kun tuohon Puolustusvoimat-vetoon totesivat "ai vieläkin". No, herjausta ja kunnianloukkausta tässä kai aletaan ainakin tutkia, vaikka ehkä helpommalla olisimme päässeet, kun olisimme vain pyllistäneet kohti tai olleet muutoin vain tilanteen yläpuolella. Mutta sapetti minuakin (jokin leijonaemo on herännyt minussa Pikkupuffan myötä), ja akka vielä kiersi piskinsä kanssa leikkikentän aluetta, eli saavatpa sen alueen lapset ilmeisesti muulloinkin "hyvää kasvatusta" ulkopuolisilta aikuisilta. Ja koiransa p****t muuten jäivät kasoina leikkikentän viereen. Huuto

Jos sosiaalisuus on todellakin niin kiusallista ja jos vastaantulijoiden mahdollisia katseitakin pitää pelätä, niin kamoon, muuta metsään! Pitkospuiden takana on turvallista olla ihan omassa, yksinäisessä, erinomaisessa seurassaan.

Nih. Että sellainen aamupäivä. Jos vaikka neulois jotain rauhoittuakseen. Akalla oli muuten kirjoneuleinen pipo päässään. Meni into ikinä enää aloittaa kirjoneuleita.Huuto

PS. Tämä avautuminen ei kohdistunut luultavasti yhteenkään blogini vieraaseen, enkä tarkoittanut yleistää. En tunne mitään yleisantipatiota naisia, koiria, koiranomistajia, viisikymppisiä, Puolustusvoimia tai muitakaan mainittuja tahoja kohtaan. Jos joku kuitenkin tunnistaa itsensä tämänaamuisesta kohtaamisesta, niin ei tarvitse kommentoida kiitos.

EDIT: On pakko vielä lisätä linkki: Jotain rajaa sentään.