Jaahas, ja runoillaanpas sitten kaikki uudelleen, kun rakas konemasiina päätti tiltata kesken koko megapostaukseni...

Eli sain siis tänään joukon neuleita viimeisteltyä, höyrytettyä ja jopa kuvattua. Jotkut näistä ovat olleet tuolla melkein-valmiina jo tovin, mutta joskus viimeistely ei vaan nappaa. Ja kun ei nappaa, niin ei nappaa. Minkäs sille voi.

Photobucket

Noin kokoa 22 olevat pvl-villasukat, lankana Lana Grossa Cotton-jotain, 35 g, puikot 2,5 bambut. Ihan perussukat kärkialoituksella ja tiimalasikantapäällä (tästä yhdistelmästä taitaa tulla oma "tavaramerkkini").
Koetin käyttää Pikkupuffaa mannekiinina, mutta kuvan laatu ja neidin ilme kertovat kaiken oleellisen tilanteesta. Tyhmä mutsi, sukkia mulle laiteta jalkaan, lämmintä on ainakin tsiljoona astetta ja mulla on jo valmiiksi hiki!!!

Photobucket

Photobucket

Hiukan isompaa kaliiberia olevat sukat Nallesta (olikos sen pätkärääkätyn lisänimi taas Colori?), ilmeisesti noin 36-37, kun ovat aika sopivat omissa jaloissani. Tämä lanka vaatimalla vaati kaverikseen jotain palmikkoa. Noin viiden turhautuneen aloituksen jälkeen pääsimme kompromissiin ja lopputuloksena oli tuollaisia kahden silmukan kieputuksia - ei kai niitä oikein palmikoiksi kehtaa kutsua. Lankaa meni 70g ja puikot olivat nro3, metallit.

Photobucket

Samasta langasta jatkoa keväiseen Rokkoepidemiaan: Maastorokkolapaset. Nukkalankana luultavasti Pirtin Kehräämön villalanka (tms), oli sopivan sotkuinen tutkainkasa äitini shaalinkudonnan jäljiltä, ja pitihän se hyödyntää (ja tyttärensä on ennenkin kunnostautunut omituisissa nyhjää-tyhjästä-tempauksissa...). Kokonaispaino 50g, koko sopiva noin 4v käteen. Ja viime viikonloppuna tuli sitten Pikkuihmisiltä tilaus samanlaisiin punaisiin... Ja sukkiin omalla suunnitelmalla "Mä haluis sellaset sukat, jossa toinen on punainen ja toinen, toinen, toinen.... svart." Jahas, sukkapari jossa toinen on siis punainen ja toinen musta. Pääsen vielä oikein taiteilemaan ennen syyssateita. Ja jatkoa toiselta Pikkuihmiseltä: "Ja mä haluis sellaset, jossa on vihreä ja gul." Eli vihreää ja keltaista. Ok. Kerrottakoon, että meillä puhutaan kyseisten Pikkuihmisten kanssa muutenkin sekaisin suomea ja svenskaa.

Tuorein loppuunsaatettu neule. Ja tähän kohtaan supertuuletukset: wowzikawowow! Selätin Pinwheelin - lopultakin! Noin neljä kertaa aloitettu/purettu/korjattu. Lankana tätä projektia varten nimenomaan Koolailtu 7veikka, 265g, puikot 4.

Ymmärtänette, edellä kuvaillun perusteella, syyn takin kuvaamiselle henkarissa? Tosin eipä nämä kuvat ole näköjään yhtään sen parempia näin...

Photobucket

Photobucket

Katiijan loistoideaa röyhkeästi varastaen tein reunan ainaoikein-osion tasona, aikomuksena ommella niskan takasauma umpeen. Vaan kannattaako, oikeastaan ihastuin tuohon muodostuneeseen leikkaukseen, joten taidanpa jättää auki? Reunassa koukulla 3,5 virkattua pykäreunusta.

Nyt Puffalandian Pakkoneulomo vaikenee, mutta vain yöksi, nattinatti!