Muistaessani: Pikkupuffa kiittää kaikkia onnittelijoita ja muistaneita ja muuten vain hengessä mukana olleita.

Tänään olikin tapahtumarikas päivä. Kuten olen aiemmin kertonut, töissä pakataan tavaroita muuttolaatikoihin vuoden kestävän remontin tieltä. Ja kun tavaraa on kertynyt vuosikymmenten ajan, tietää se sitä, että jostain on pakko luopua. Mikä puolestaan tietää roskikseen kertyvää vuorta. Mikä puolestaan tietää sitä, että oikeaan aikaan dyykkaamalla voi tehdä aarrelöytöjä. Päätin olla maltillinen ( toisin kuin kollegani, jolla meinasi mopo karata käsistä; oikeasti hei, kolmen sentin rautalangan pätkät voi jättää poimimatta!) ja poimia vain sellaista, mille oitis löytyy käyttötarkoitus. Siis vhs-kasetteja, cd-levyjä sekä diakuvakotelolaatikoita. Voi mikä sanahirviö. Noh, esittelen roinat uusiokäytössä jahka saan suunnitelmani toteutettua. Esimakuna voin kertoa projekteissa liikuttavan kortti-leimasin-kassi-linjalla.

28052009171.jpg

Päädyin kuskaamaan autolla kollegani aarteita, mm. tällainen vieras matkusti kyydissäni.

P5282883.jpg

Omat spesiaalilaarteeni päätyvät vielä seinälle.

Roinasatseja kuskattuani oli aika kiepahtaa Nastolan Näppärien naisten kanssa sataman ravintolalaivaan neulomaan. Näppärät kieputtelivat kinnasneuloja, minun kärsivällisyyteni ei ihan vielä riitä niin suuritöiseen tekniikkaan, ehkä myöhemmin...

28052009173.jpg

28052009175.jpg

Koska vieressä starttasi Lahti Historic Rally, paikalle ilmaantui seurueineen myös suomalainen eurooppalainen, Ari Vatanen. Emme ehtineet keskustella hiilijalanjäljestä taikka ilmaston lämpenemisestä, kun hänen mielenkiintonsa kohdistui meidän käsityöseurueeseemme, eipä mies suostunut ottamaan vastaan Chiracin puheluakaan. Mitä, eikö jokaisessa baarissa virkatakaan?!

P5282886.jpg

P5282884.jpg

Kotona kököttäneen isännän mieliksi piti pyytää MEPiltä autograafi käyntikorttiin, ja nyt sitten vain odotellaan, milloin oma pärstäni on tulossa hänen kotisivuilleen...

Jeps, nyt pingottamaan paniikki-Lehmusta. On nimittäin loman alku aika lähellä, jiihaa!

EDITTIÄ: Olen koko päivän miettinyt, mihin diskettejä voisi uusiokäyttää. En keksi, keksitkö sinä? Jätä ideasi kommentteihin!