Oli hauskaa lueskella reaktioitanne veretseisauttavaan lankahörhöilyyni, kiitos vain kommenteista. Nauru

Vanha kansa sanoo, että eivät ole vuodet veljeksiä, eivät kyllä päivätkään; tiedättehän miten joskus mättää kaikki asiat ja joskus taas sujuu asiat loistavasti. No, minulla alkuviikko sujui lievästi sanoen **skasti: maanantaina sattui töissä alueellinen sähkökatko, jonka seurauksena erään työtilan 9 tietokonetta päätti olla käynnistymättä. Jippii, pikasulakkeiden tsekkauksen jälkeen päättelin virtalähteiden posahtaneen. Seuraavan aamun huoltomiesten kontrolli paljasti kuitenkin jonkin muun sulakkeen posahtaneen, joten koneet tulivat nopeasti "korjattua" (jos nyt ei oteta huomioon, että ne ovat vanhoja höyrykoneita, hitaita kuin mitkä ja saavat jokaisen teinin kiroilemaan). Jotain lohtua sille, että samana päivänä kompastuin  erääseen lattiankorokereunaan ja olisin mätkähtänyt rähmälleni, ellei ovenpieli olisi tullut vastaan. Saldo: megakokoinen mustelma kyynärvarren puolivälissä. Huonolla tuurilla olisi saattanut luitakin napsahdella.

Keskiviikkona kättä särki, mutta muutoin meni hyvin: sain käytettyä autoni puskurinvaihdossa, ja mikä parasta: Pikkupuffan päiväkotiasia järjestyi juuri niinkuin toivoin! Olin venkslannut alkuperäistä toivettani aikamoisesti, mutta kyseisessä päiväkodissa ollaan hyvin joustavia, ymmärtäväisiä ja ihania! Eilisen ja tämän päivän ajan onkin Äiti-puffaa laulattanut kuin pikkulintuja konsanaan.

P4232750.jpg

Käsityörintamalla valmistunut jättisuuria töitä. Poitsulle syksyksi villasukat, kokoa noin 30. Lanka Lana Grossaa 40g, puikot 2,5. Kärjestä aloitetut ja outo muoto selittyy mm. jalkaterän päällä kulkevalla joustimella. Halusin myös varrensuun joustavan kunnolla, joten muoto on nyt hiukan trumpettimainen.

P4232749.jpg

Viikon Pähkinä purtavaksi: mitä nämä ovat? Lanka lauantaina ostettua Arktista 35g, puikot 8. Edellisen postauksen tarkasti lukeneet muistanevat kyseisen langan olleen erääseen Pikkupuffa-projektiin tarkoitettua, mutta ähäkutti, Pikkupuffapa ei nyt autakaan teitä esittelemällä kyseisiä härpäkkeitä. Arvauksia voi esittää kommentteihin. Tällä kertaa palkintoina on vain mainetta ja kunniaa, ellen sitten muuta myöhemmin mieltäni.

Siinäpä ne sitten olivatkin, valmistuneet. Puikoilta tipahti hetki sitten kyllä Revontuli-huivi, mutta muutaman kerroksen purkua varten, ehkäpä viikonlopun aikana valmistuu. Puikoilla on myös Aura-huivi, kun Ravelryssa innostuin lähtemään yhteisneulontaan. Aura vain tuntuu minun kohdallani olevan sellainen rauhallisen (=lapseton+siipaton) hetken neule. Lisäksi innostuin lähtemään mukaan Jääkiekon MM-kisaneulontaan sekä Värivaihtoon ja Fufo-tempaukseen. Jospa noita muutamia nurkissa kummittelevia ufoja saisi saatettua loppuun vertaistuen avulla. Niin, ja askartelurintamallekin voisi tulla hiukan potkua, kun ilmoittauduin Toveri Toukokuuhun. Kaikkiin mahtuu ja ehtii vielä mukaan, joten hopihopi, sinne vain!

EDITTIÄ: Päivänvalossa piti tarkistaa puikkokoot ja grammamäärät uusiksi.