Viikonvaihteen helmi:

P8163827.jpg

Olen hinkunut huusholliin vanhoja esineitä, nyt tuli vastaan kirpparilla edullinen kirjoituskone; toimintakuntoa en ole viikonvaihteen hässäkässä ehtinyt testata - ulkonäkö oli tärkeämpi ostoperuste. Oikeastaan kaipailen enää mekaanista ja koristeellista kassakonetta, ei tarvitsisi toimiakaan (tai jos toimisi, niin sittenpähän voisin hinnoitella siipalle sukkienkeruun ja pyykinpesun...).

P8163825.jpg

Lapsia vilisi talossa viikonvaihteen ajan. Pikkuihmisten viikonloppukäynnin lisäksi seurana oli teinityttöserkku NeitiNäpsä. Kaikki lapset ovat osoittaneet innostusta lanka- ja neulontahöyrähdykseeni, joten olivat innoissaan, kun ehdittiin yksi satsi lankoja värjätä KoolAideilla. Into nousi huippuunsa tänään, kun pidin jo aikoja sitten lupaamaani kässäkoulua. Pöydän ääreen Poitsu, Pimu ja NeitiNäpsä, lankakerät ja puikkoja ja virkkukoukku. Poitsu totesi sormilla virkkaamisen helpoimmaksi ja koukuttavaksi ja Pimua ja NeitiNäpsääkin oli vaikea saada kutimiensa äärestä edes syömään. Vai mistä kertoo NeitiNäpsän kommentti uloslähtöä valmistellessa: "Mennään jo, tai mä alan neuloa ja sit ei taas päästä mihinkään." :D Kolme käsitöihin hurahtanutta ei ole ollenkaan huono saldo yhdelle viikonlopulle...

NeitiNäpsän numerorandomizer valitsi KYH-arvonnan voittajiksi MarjaA:n, Kristelin sekä Miia-Rebekan! Onnea voittajille! Lähitulevaisuudessa lähetettäviä palkintopaketteja varten toivon teidän ilmoittavan osoitetietonne s-postiini: puffa ät suomi24 piste fi (tai sitten Ravelryssä, jossa myös teitä huhuilin).