Äiti kohottautuu juhannusaattoiltana pihamaalla penkiltään Pikkupuffan osoittamaan suuntaan. Säikähdys, käärmekö? Ei, jotain isompaa, jotain ruskeaa näkyisi kukkapenkin takana liikkuvan. Oravako? Ei, isompi ja liikkuu hieman hitaammin. Kissa? Ei, vaan juhannuksen kunniaksi äitisorsa kiltisti seuraavine jälkikasvuineen (10kpl)! Eivät muuten edes riidelleet tai poukkoilleet tutkimaan omin päin reitin reunustoja. :)

juhannussorsat.jpg

Tunnustan: en napannut kuvaa itse. Kaappasin röyhkeästi kuvan käyttööni siipan otoksista, hoidan tekijänoikeusmaksut suklaalla. :) Itselläni oli täysi työ pitää Pikkupuffa irti sorsaperheestä, sillä neiti olisi välttämättä halunnut silitellä pikkuisia...

Neulemaailmaankin olisi viime aikoina sopinut tuo ylläoleva otsikko. KYH-aloituksia on syntynyt viime päivinä liukuhihnalta muutaman tyhjän päivän jälkeen; piti oikein miettiä mitä tehdä (alkuperäinen suunnitelmalista katosi yllättäen), sen jälkeen toteutus onkin ollut helppoa. Tosin puikkovaraston rajallisuus on saattanut hiukan muutella listaa toteutusvaiheessa. Joka tapauksessa nyt on 26 sukkaparia aloitettu ja yksi saatettu valmiiksi asti. Samoin 26 muuta, "yleistä" projektia on aloitettu, näistä 2 kännykkäpussukkaa on jo otettu käyttöönkin. Kuvia? Jospa huomenna vaikka yhteispotretti, ellei käy kuten tänään: piti "vähän" kuoputella pihalla ja sitten ryhtyä kuvauspuuhiin auringon avustamana. Sisälle singahdin vesisateen yllättäessä, joten se siitä otollisesta kuvaussäästä...

KYH-tempauksen palkinnot senkun lisääntyvät. Tintti on luvannut arvottavaksi silmukkamerkkisetin kaikkien 26 aloittaneiden ja 26 lopettaneiden kesken. Samoin Niinalta on tulossa arvontapalkinto! Ihan meinasin unohtaa julkistaa nämä tiedot, anteeksi! :)

Monella näkyy olleen KYH-aloituksissaan oikein turbo pohjassa, wow; ilmoituksia on tullut niin blogikommentteihin kuin sähköpostiinikin. Pahoittelen, mikäli kaikkiin viesteihin en ehdi antamaan henkilökohtaista kuittausta, mutta omaa kirjanpitoa ylläpidän täällä taustalla ja varmaan viikon kuluessa julkaisen ensimmäisen version tempauksen väli"ajoista". Mikäli jotkut ovat matkoilla, muuten netin ulottumattomissa taikka väsähtäneet alkukirissä, eipä hätää, raporttinne aloitusmääristä otetaan kyllä myöhemminkin vastaan. Intoa tempauksen toiseen vaiheeseen!