Britneyn keikalla ei tullut käytyä, eipä kyllä Madonnankaan. Mutta luulisi että KYH-tempaus olisi vaikuttanut akuuttia startiittia vähentävästi. Jäiköhän vaihde päälle? Tai karkasiko mopo taas kerran käsistä? No, näin siinä käy, kun antaa värikattiloiden hiukan aikaa jäähtyä ja käsillä pitää jotain kuitenkin puuhastella (vaihtoehtoina tietysti keskeneräisten valmistaminen, huushollin siivous taikka pihatyöt... :D). Laiska töitään luettelee, mutta kyllähän te minut tiedätte muutenkin.

P8173833.jpg

Parit sukat Pikkuihmisten (melkein) itse värjäämistä langoista, parit Baktus-huivin alut sekä muutama tiskirätti. Pientä sen olla pitää, taannoisten saunasettien vastapainoksi. :)

P8173836.jpg

Parit pikkusukat sentään ihan valmiiksi asti, punaraidalliset 35g Fabelia puikoilla 2,5 (44s). Valmiit toki jo KYH-töinä, mutta ujostelivat kuvausta tähän saakka. Siniset poikasukat 30g Regiaa puikoilla 2,5 (44s). Parit nro 1 ja 2 Ravelryn 52 Pair Plungeen , jossa pyritään neulomaan 52 paria sukkia vuoden aikana. Tempaus alkoi kesäkuun alussa, joten hiukan jälkijunassa mennään. Ilmoittauduin kuitenkin myös tämän syksyn Sukkasatoon, ja vaikka sukkakausi näköjään täällä jo alkoi, ehkä sitä satoa saan kerättyä, kun sukkapyyntölista on aika pitkä...