Tuollaiset näköjään tipahti meidän pihakeinun katoksen päälle.

Photobucket

1. Vas. Pikkupuffan Peppi-polvisukat (tai siis tavoittelin Peppi-vaikutelmaa, mutta tulikin aika hillityt, no sopii meidän hillitylle neidille *pyrsk*). Lanka: Lana Grossa Meilenweit Cotton Festa (hassuja lankoja, kun kaikilla on jokin lisänimi) 30g. 45% pvl, 42% villa, 13% polyamidi. Puikot: 2,5 bambut.

2. Vas. Omat (oho!) farkkusukat, koko siis 36-37. Lanka Lana Grossa Meilenweit Cotton Maya, 50g, koostumus kuten edellä.

3.Vas. Omat ? (Iso oho!) Jätkänallet Nalle Colorista. 60g, puikot 3 metallit.

Oik. Kokoa 38-39 Rinsessanallet em. langasta, samoilla puikoilla, 75g. Pukinpussiin menee, en paljasta enempää, ei saa olla näin joulun edellä utelias!

Olen ihan myyty tuolle Lana Grossalle. Ihanan pehmoiset sukat tuli, lanka oli lisäksi miellyttävää neuloa. Onneksi sitä on vielä, öh, muutamiin sukkiin.

Olen onnesta soikeana, kun ehdin ja pääsin mukaan syksyn Salaiseen NeuleYstävään, jännää on tällaiselle keltanokalle odottaa elokuuta, että pääsee suunnittelemaan ja tietysti vastaanottamaankin kivoja yllätyksiä.

Samoin otin härkää sarvista ja ilmoittauduin Olympianeulojiin, harvoin löytyy lajia, johon noin vaan maajoukkueeseen ilmoittaudutaan eikä pahemmin karsita. :) Olympianeule on vielä(kin) epäselvä. Toisaalta houkuttelisi Revontuli-huivi, samoin baijerilaiset sukat. Toisaalta tuolla on iso kasa lankaa, josta olen luvannut ja päättänyt vääntää siipalle neuleen, mallikin on jo valittu.

Photobucket

Ei mitenkään jättivaativa työ, mutta lisähaasteen tuo iso koko, siippa kun ei ole mikään ihan linnunpoika... Malli Suuri Käsityölehti 7/2001, aika paljon saa muunnella tiheyksiä jne.

Tai sitten Pikkupuffalle villapaita osittain konttineuleena, uusi tekniikka vienee aikaa. Eikä ole poissuljettu yksi Haavistolainen parikaan, olen niin hidas kirjoneuloja (öh, ne Orionit...), että siinäkin olisi haastetta 17 päiväksi kerrakseen. Onneksi on yhä aikaa miettiä.