Niinpä. KYHistä. Ei Saunalahdelta, sitäkään nyt ihan kaikesta voi syyttää. :)

P6105085.jpg

Olin muutaman päivän nettipimennossa, eikä edes tehnyt kipeää, kun olin varannut riittävästi lankaa ja puikkoja ajankuluksi. Tai no, ihan en tasaisen vauhdin taulukon mukaisessa KYH-aloitusvauhdissa ole, mutta kyllähän tässä ehtii väli- ja loppukiriä vielä ottamaan moneen kertaan. Olen näköjään kunnostautunut nyt enemmän tuolla sukka- kuin yleisellä puolella: sukkia on aloitettu 8 paria (kuvanottohetkellä vain 7) ja muita projekteja vain kaksi (pari kännykkäpussukkaa). Vertailun vuoksi mainittakoon, että kalenterin mukaan tänään eletään kesäkuun yhdettätoista päivää, joten... noh... Ja onhan tuossa muutaman metrin säteellä jokunen kilo lankaakin vapaana, että jos vaikka tässä samalla naputellessaan aloittelisi jotain.

KYHin osanottajalistaan päivitin muutama päivä sitten osanottajien blogiosoitteet, mikäli jonkun bloggaavan osoite sieltä puuttuu, hihkaiskaa! Ihan kaikillahan blogia ei olekaan, muutamien blogeja en tiedä, ja joidenkin osalta en ole tiennyt, saako blogin osoitteen julkaista. Hihkaisu kommentteihin tahi sähköpostia, niin lisäilen tietoja.

Tänne hörhöilyblogiini kerään ja julkaisen juhannuksena väliaikatiedot aloitusten lukumääristä; pyrin niitä osallistujien blogeista ja saamistani kommenteista parhaani mukaan keräämään. Tarvittaessa kyselen s-postilla taikka muilla tavoin. Kukin tempaukseen osallistuja saa siis raportoida omia tuotoksiaan juuri siihen tahtiin kuin hyvältä tuntuu; jos tuntuu muakavammalta pitää salaperäisyyden verhoa yllä jussiin saakka, se sallittakoon! :)

Muita projekteja:

P6105082.jpg

Tästä lähdetään liikkeelle. Kolmisen kiloa villalankaa, joiden värit eivät puhuttele. Lankalaatu hyvää ja neulomistuntuma mainiota. Seuraava rasti: väripata. Palaamme asiaan. Stay tuned!