Omat ja kahdet leikki-ikäisen; tytön ja pojan, ei ole vaikea arvata mitkä ovat kellekin. Lankana seiskaveikka, puikot 3,5. Menekkiä en jaksanut punnita, kun ovat kauan ennen joulua jo neulotut.
sukat

Mutta jatkossa (=tänä vuonna aloitetut työt) punnitsen, päätin nimittäin aloittaa nyt oman "painonpudotuksen" lankavarastossani. Netissä pyörivään Lankahamsteri-kisaan on ihan turha osallistua, kun jemmat ovat mitä ovat. Yritän pitää vaan omaa kirjanpitoa. Palkintona hyvä mieli ja tilaa (?) tehdä ateljeessa hommia. Eilisestä tuli aika reilusti persnettoa, kun ruokakauppakeikalla meille muutti neljä kerää (600g) luonnonvalkoista seiskaveikkaa (värjäilyyn) sekä 150g Novitan Samoa Lollipopia. Olivat vaan niin herkullisen värisiä, Pikkupuffalle sopivia. Ja tarjouksessa.
lollipopit

Muutoinkin nyt on otettava itseään niskasta kiinni, ja tehtävä keskeneräisiä projekteja valmiiksi - ei tuo sivussa näkyvä lista pidä varmastikaan paikkaansa, ufoja löytyy marinoitumasta kaapeista, laatikoista ja pussinnyssyköistä... Annoin itselleni määräyksen: jokaista uutta aloitettavaa työtä kohden on saatettava valmiiksi kaksi ufoa. Tai edes yksi.