Photobucket

13 paria kämmekkäitä. Kassillisesta erinäisiä tuntemattomia jämälankoja 405 g, puikoilla 3-5, noin. En ihan tarkkaan enää muista, menee vähän sekaisin ajatukset. Osassa raitoja, osassa Rinsessaa, yksissä Olgaa.

Mihinkö tarvitaan. Noh, meillä töissä keksi eräs työkaverini viime torstaina ex tempore, että nyt pidetään ensilumen kunniaksi lumiveistoskilpailu. Koska satuin juuri sillä hetkellä istumaan vieressään, iski nakki ja päädyin tuomaristoon. Ideoija ilmoitti heti kilpailua julistaessaan, että palkinnot ovat lämpimät. Tuomaroituamme päädyimme jakamaan palkintoja neljässä eri kategoriassa, joissa oli yhteensä 14 (myöhemmin ilmeni että sittenkin 15) veistäjää. Ja kuulemma ranteenlämmittimet olisivat hyvä palkinto. Ja koska minä olen "kone" (oliko tuo siis kehu?!), tekisimme talkoina kyseiset lämmittimet/kämmekkäät. Arvelin muiden tuomarien olevan hiukan vastahakoisia/vielä minuakin kiireisempiä/vielä minuakin hajamielisempiä, joten asennoiduin hommaan henkilökohtaisena urakkana. Onneksi eräs toinen työkaveri teki viikonloppuna kahdet aivan upeat kämmekkäät, itse päädyin tekemään yksinkertaisia, suht nopeita versioita. Ja viime yönä klo 00.00 nuo olivat korissa odottamassa saajiaan. Palkintojenjakoseremoniat ovat edessä tunnin kuluttua, saas nähdä mitä tykkäävät. Kaakaocappuccinot tulevat vielä kaupan päällisiksi.

Rankka ja hullu oli urakka, mutta selvisin. Mutta a) kukaan ei saa minulta tänä jouluna kämmekkäitä lahjaksi ja b) toiste en tällaiseen ryhdy. Ainakaan tällä aikataululla. Nyt ottamaan Buranaa.

EDIT: Juu. Tykkäsivät.