Kiitos paranemistoivotuksista. Sairaslomallakaan en suostu sentään 24h vuorokaudessa makoilemaan, kun kadonnutta ääntä lukuunottamatta olo on melkein normaali. Kipeänä hetkenä toki lepään ja ehkä jopa nukun, mutta pirteänä hetkenä pitää tehdä jotain terapeuttista, kaipa sekin paranemista edesauttaa. Vaikkapa käydä työpaikalla kollegoja tervehtimässä; kaksi saikkupäivää takana, molempina piipahtanut... Tänään lisäksi piipahdin yhdellä paikkakunnan lukuisista kirpputoreista. Ja hiukan tuli hankintojakin tehtyä, niin nameja, että pakko esitellä teillekin.

Photobucket

Vanha puhelin, lapun mukaan toimiva, joten pitäiskö meille sittenkin ottaa lankaliittymä? Oikeastaan olen havitellut meille muutoin samanmallista, mutta kierrettäväkampista, taikka sitten seinälle ripustettavaa. Vastaantulleissa on esteeksi tullut vain yksi asia. Hinta. Tämä oli suht edullinen, joten kompromissihankinta. Vielä kun sille saisi raivattua johonkin edustavan paikan...

Photobucket

Kolme 50-lukulaista käsityölehteä. Ihania ilmaisuja lauseissa. :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ja heti löytyi muutamia malleja toteutusharkintaan. Sukkasato on loppusuoralla, ehtisköhän vielä toteuttaa vaikka tuollaiset sporttipolvarit, keskeneräisten kahden parin lisäksi. Loppuviikosta tiedossa sukkaraporttia, sillä muutamasta on tulossa sen Hienon Vision mukainen esittely.