Esittelen tässä vaiheessa kummituslankani, johon joku Kummitus Kiertoon -osallistujista pian pääsee upottamaan sormensa sekä jonkin työvälineensä.

Ärtsynvihreää Neoviuksen Passion -lankaa, villaa 28%, akryylia 72%. Periaatteessa jo melkein pidän tästä langasta, saatuani taannoin aikaan pari kauluria. Mutta ne syntyivät siedettävistä väreistä, tämä vihreä on aika järkkyä. Elän toivossa, että se muuntuu joksikin niin ihanaksi, että värikin muuttuu. Tai edes unohtuu. :)

Parisen viikkoa on esittelyä odotellut A Capella. Onko tämä nyt sitten poncho, keeppi vai mikä härpäke oikealta nimeltään?

150g Saanaa puikoilla 6. Kiva välityö tikutella, nopeasti valmistui. Hapsujen laitto vain kesti luvattoman kauan. Mutta jokin tässä mättää. Periaatteessa tykkään, mutta jotenkin on "lainasin-vaatteen-pikkusiskon-kaapista"-olo. Pohdin ponchon lahjoittamista Pimulle, jolle tämä jotenkin istuu paremmin kuin omaan xs-kokoiseen kroppaani. Taas kerran sain todeta jenkkiohjeiden olevan joten ihmeen pieniä. Harkitsen uutta versiota jostain toisesta langasta, jonkin verrankin suurennettuna. Kahtotaan, kahtotaan.

Napituksesta tykkään erityisesti: jemmassa oli samanlaisia, mutta eri värisiä kukkanappeja liuta, ja nämä halusivat juuri tähän asusteeseen.

Sorruin vaihteeksi ostamaan lankoja. Kärkkäinen avasi "meillä" uuden ostoshelvettinsä ja avajaistarjouksena oli Kuuraa ja Kaarnaa hullunhalpaan hintaan. Tosin suuntasin putiikkiin ihan pelkästään langat mielessä, sillä niille oli jo suunnitelmat valmiina. Melkein kaikille 1,5kg:lle. Ja niille 200g pörhölankaakin, jotka myös pompsahtivat kärryyn (eli hoi J: ponchosi hyppää pian puikoille!). Ja melkein myös sille hempeälle Isoveli-lankakerälle. Pikkupuffa on laskenut muovikassin sisältöä useampaan kertaan olohuoneen lattialla kuin todetakseen: tää on maanantaille-tiistaille-...-joo, äipän langat loppuu lauantaina. :D

Nyt hiukan isomman ponchon kimppuun, jospa saisi ylleen huomenna töihin. Vielä ehtii ilmoittautua kummituslankoja kierrättämään, ringin arvonta huomenna!