Photobucket

Jos ei pissa ei näissä villiksissä säikähdä ja älyä pysyä vaipassa, niin johan on kumma. Kool-Aid-värjäiltyjä Kestovaippakaupan hahtuvanloppuja (orange, mango ja blue berry) 50g, bambupuikoilla 3,5. Malli oma; pyllyn päällä lisäyksenä lyhyitä kerroksia, joten vaippuli mahtuu kunnolla housujen sisään. Jaa miksei Pikkupuffa itse mannekeeraa? Ehhehehe, hyvä vitsi. Leipäkuvaankin oli neiti saatu pysähtymään ihan vain hurjalla tsäkällä...

Neidin nukkuessa näinä lämpiminä päivinä päikkäreitään, äiti hilppasee pihalle ja ottaa pökälepuikot esille.

Photobucket

Tulossa on siis kassi Villapallolta ostamastani langasta. Aivotonta (ja ehkä juuri siksi pihalla neulottaessa ah, niin addiktoivaa) aina oikeaa pyörönä 7 puikoilla. Kerrankin on mallitilkku tehty ja mitattu tarkkaan, niin ennen kuin jälkeenkin pesukonekieputushuovutuksen. Jotain färiä saanee pintaansa ennen lopullista huovutusta. Mielenkiintoinen kokeilu monellakin tapaa.

a) Lanka on jotain outoa, ei tavallista villaa, huovuttuu kyllä mainiosti ja kädet ovat neulomisen jälkeen rasvassa tai jossain muussa töhnässä.

b) En ole pesukonehuovutusta ennen tehnyt (opiskeluaikojen kokeiluja ei lasketa), joten saa nähdä pitävätkö laskelmat paikkansa vai tuleeko tästä sittenkin jollekulle pikkutytölle eskarikassi.

c) Milloinkaan ennen ei navanseutuni ole ollut niin karvainen kuin neulontasession jälkeen. Kävisin esimerkistä niille biologiantunneille, joilla napapaidassa ja liian lyhyissä toppiksissa kulkevia pissiksiä varoitellaan evoluution vaikutuksista (tiedättehän: luonto kerää ruskeaa rasvaa niille alueille jotka altistuvat kylmälle ja ennemmin tai myöhemmin siihen alkaa kasvaa turkki, katsokaa vaikka eläimiä!). Hitsi, kun ei ole sattunut kamera viereen kertaakaan sopivasti. Ehkä huomenna.