Näiden kukintaa olen odottanut innolla jo pitkään, mutta lopputulos on jopa kuvittelemaani kauniimpi!

Photobucket

Lapselleni viime vuonna istuttamista aasialaisista liljoista ensimmäinen kukkii, ihana! Pikkupuffa oli tosin hiukan huolissaan, mutta rauhoittui sylissäni, kun kerroin ettei hänen niiden liljojen kanssa mitään ulkomaan kieltä tarvitse puhua.

Olipas hyvä, että kerrankin osasin avata suuni (päästää sormeni valloilleen) oikeassa paikassa ja vieläpä oikeaan aikaan. edellisessä postauksessani haikailemiani pitkiä kutosen pyöröjä olisi tosiaan yhdet (!) Vuorelmalla, kun nyt vaan olisi ehtinyt käydä ne ostamassa. Liikkeen hiukan epätavalliset aukioloajat + lapsen nukkumistavat + kohta edessä oleva reissuunlähtö = ei hyvä yhtälö. Ehkä pidän peukkuja, ettei kukaan muu tarvitse kyseisiä puikkoja tämän viikon aikana, käyn ostamassa vasta palattuamme, ja pakkaan matkakassiini jotain pienempää puikoteltavaa.

Photobucket

Matkaa varten virkata näpräilin koukulla 3,5 tällaiset turvavyönsuojukset, kiitos ideasta blogissasi, Punanen! Edellinen automatka kun sai turvavöiden hiertämiselle aikaan Pikkupuffan kaulaan tosi rumat jäljet pitkäksi aikaa, toivottavasti nyt nämä auttavat. Lanka jotain keinokuitusekoitetta jämäjemmasta, oli tarkoitus, että tekisin myös isojen turvavöihin samanlaiset, mutta hiukan isommat. Tulihan siitä kolme sellaista, parempi sekin kuin ei yhtään. Ne tosin vielä odottavat nappeja, itse pärjännen tämän päivän ajomatkan ilman pehmustetta. Lankajemmastani saan tämän myötä vähentää ruhtinaalliset 95g.

Pakaasit alkavat olla kohta kaikki jo autossa (miten aina voi puolet omaisuudesta kulkeutua mukaan!), ja toinen vauvamme, Lissi, odottelee jo autossa:

Photobucket

Pikkupuffa vielä vetelee kauneusuniaan, sitten pääsemme matkaan. Onkin viimeinen kerta pitkiin aikoihin, kun pääsemme tyttöjen kesken keskellä viikkoa mammalaan käymään. Kivoja ja aurinkoisia kesäpäiviä teille kaikille! Puffat palaavat loppuviikosta!