Jossa kaikilla oli niiiiin mukavaa. Paitsi että minä pääsin olemaan mukana. Siis missäkö? No neuletapaamisessa Helsingissä!

Kaukaa tulleiden neulojavieraiden kunniaksi hesalaiset järjestivät ylimääräisen "miitin", ja tuumasin, että olisipa minunkin korkea aika piipahtaa tuttavia moikkaamassa. Pikkupuffan saataisiin lisäksi samalla tehtyä junamatkaseikkailu. Tuumasta siis toimeen. Junaan ja matkaan. Pikkupuffa tykkäsi matkustaa, varsinki kun konduktöörisedällä oli antaa hänelle oma lippu. Matkasta vei hieman hohtoa se, kun tyhmä äiti ei antanut seistä junanpenkillä. :( Isi huolehti kotimatkasta, joten äiti sai jäädä humputtelemaan Isoon Kaupunkiin.

Ennen miitin alkua piti käydä ostamassa itselle matkamuistoja, eikö niin aina tehdä matkustellessa? Sain seurakseni muutaman kaupunkia paremman tuntevan ja suuntasimme lankakauppa Menitaan. Ja sen jälkeen kirjakauppa Hobboksiin. Mukaan tarttui lähinnä sukkalankaa, sukkalankaa ja sukkalanka. Hieman myös Novitan uutuuksia tiskirättikokeiluun ja sukiksi. Ja kruununa: elämäni ensimmäinen Ilulainen lanka: ihana silkkimerinohuivilanka Sakura! Enää ei ole Ilun kokoista aukkoa tämän neulojan yleissivistyksessä.

Sitten itse miittiin. Piti saada hengen ravinnon; neulomisen ja noin 40 neulojaystävän seuran, lisäksi myös ruumiin ravintoa, mutta Cafe Ursulassa istuessa tuo ei ollut ongelma. Ilta loppui siihen, että cafe oli sulkeutumassa ja kotijuna kutsui matkaansa. Mutta tällainen matka pitää kokea uudestaan!

Ja kuvakavalkadia. Ensin niitä lankoja:

 

Ja kirjoja; jospas taas ensi kesänä värjäilisi ja saisi ompelukärpäsen puraisunkin uudelleen.

Neulemiitti kuvina:

Langat, teekannu ja ketsuppipullot sopivat oikein hyvin toinen toistensa seuraan.

Ruokaa oli todistettavasti saatavilla.

Uutta muotiakin kehiteltiin.

Mutta mitä lankaa tää on?!


Kiitos <3 ystävät <3  seurasta, nähdään taas keväämmällä!