Tammikuun piposaldo jäi pieneksi, ehkäpä siitä syystä olen tikutellut vinon pinon pipoja, tai sitten on muuten vaan päätä palellut. Loppukiriä Lankahamstereihin havaittavissa...

Takarivissä kaksi mustaa pipoa (toisessa pientä silmukannostoa valepalmikoiksi) Novitan Faunasta (ikivanhaa, 100% villaa, 140g) puikoilla 6. Tupsut Pimun ja Poitsun valitsemia jämälankoja 20g. Takana oikealla Mambopipo puikoilla 8, toinen yksivärinen vastaava päätyi jo uudelle omistajalle, näihin upposi yhteensä 200g lankaa.

Etualalla kaksi nappipipoa Saanasta (140g) puikoilla 5. Eka versio snadi omaankin päähän, toka versio on sitten muuten hyvä, mutta puristaa hartioita. Ehkä joskus löytävät oikean ja sopivankokoisen pään, nyt oli vain kova hinku päästä kokeilemaan Button Tab Hatin ohjetta.

Keskellä edellä Novitan Ainosta (100% villa, 60g) puikoilla 6 (muistaakseni, miten muisti voi olla näin huono?) Helping Hatin ohjeella. Suokaa anteeksi talouspoliittinen kannanotto, mutta en yhtään ihmettele jenkkien talousahdinkoa, jos sikäläiset miehet joko ovat näin pienipäisiä tai edes kulkevat näin pienissä pipoissa. Tämän piti olla miehen päähän sopiva, nyt tämä odottelee Pikkupuffan päätä ensi talveen...

Oikeassa laidassa taas yksi kissapipo Teddystä (80g) puikoilla 7, tällä kertaa oman ohjeen kehittelyversio. En vieläkään ole tähän tyytyväinen, joten näitä tullee lisää jatkossakin.

Kuvan ulkopuolella on pingottumassa Revontuli-huivi 160g liukuvärjättyä tummanvihreää vironvillaa puikoilla 5,5. Kuvatodisteita kun huivi kuiva ja kuvausolot ulkona otolliset.

Summa summarum: lankaa tuhottu 800g hamsteroinnin merkeissä. Vielä 4,5 h aikaa...