*) KasviVärjäykseen Hurahtaneet

Meillä pata porisee, nyt pääosissa liikaa kasvaneet tuoksuvatut, tarkemmin sanottuna lehdet. Tuoksuu kerrankin, lähinnä koivunlehdiltä, eli naapurit pääsevät helpolla tänään. Alunat sekaan ja avot. Väliraporttikuva on vähintäänkin mielenkiintoinen:

P6253029.jpg

Sinilevää? Toivottavasti ei. Väri näyttäisi nätiltä, mutta tuo mössökasa sai minut hiukan innostumaan kemiasta, nyt pitää etsiä jostain selitystä moiselle käytökselle. Jossain sanottiin, että alunat kannattaisi lisätä liemeen vasta jonkin ajan kuluttua. Vai onko seos liian neutraalia. Jos illemmalla kuuluu räjähdys, olen lisännyt kattilaan jotain mitä sinne ei olisi pitänyt lisätä...

P6253030.jpg

Näitä kukkasia en sentään taida heittää pataan väriaineina. 9 tiskirättiä Bambusta, 145g. Nyt vaihdan mallia. Jo nyt. Tässä siis valmiina KYHäelmät 14/20 ja 17/20.

P6253032.jpg

Joku KYH-projektini oli pesukinnas Penguin Ondinesta. Lanka on froteemaista, inhottavaa neuloa, joten tuhosin sen kaiken, lopputuloksena yhteensä 5 kinnasta. Kyllä nyt pitäisi lian saada saunassa kyytiä! Lankavarasto kutistui kokonaiset 185g.