Korttiharrastus on ollut viime ajat hiukan jäissä. Tai voi olla ollut ihan lumihangessakin. Joka tapauksessa sain nettiystäviltäni hiukan apua asiassa ja asetin saman tien itselleni kahden kortin kokoisen Pakon. Pakkohan on paras muusa. Niinpä Pikkupuffa sai lähettää papalleen synttärikortin:

Samoin tällainen on lähdössä eräälle henkilölle tämän päivän aikana: (Pahoittelen kuvien heikkoa tasoa; mahtaisko mikään taho järjestää kiiltavien kohteiden kuvauskurssia?)

Keskiviikon Hesan neulemiitin kunniaksi korkkasin uuden sukkamallin: Jaywalker (RAV-ohje). En yleensä kauheasti esittele keskeneräisiä töitä, mutta nyt on ihan pakko, sillä se sopii kuin nakutettu tähän omaan Sukka-puffa-lankaani (väri: Antiikkiaarre).

Nyt onkin neulomisaikaa, sillä Pikkupuffa sairastui eilen aamulla ja vaatii äidin olevan vieressä - vaikka sukankutimen kera. Kuumetta oli koko eilisen päivän 39 astetta ja kurkkukipua ja polvisärkyä. Lääkärisetä (joka oli varmaan maailman ihanin lapsipotilaille, mm. Muumiekspertti ja muutenkin <3) antoi labralähetteen, jonka menemme pian käyttämään. Lepo, mehut ja äidinsyli ne tuntuvat kuitenkin auttavan kaikkein parhaiten. Kun todella harvoin sairastaa, niin tuntuu silloin niin perin kurjalta olo - niin lapsella itsellään kuin äidilläkin.

EDIT: tässäkin saa näpräillä; HTML-koodin kanssa: mihin ihmeeseen on hävinnyt blogistani otsikko?! Sinä, joka sen lainasit, palauta kiitos! ;D

EDIT2&3: kokeillaanpa tällä pohjalla. En yhtään muistan keneltä tämän pohjan olen bongannut; kunniaa ja mainetta heti hänelle, kun asia selviää! Oman koneen Mozilla ja IE näyttävät sivun ihan ok, mutta raportoikaa mielellään, jos muualla sivuni tökkii! Kiitos.