Tulin reilu tunti sitten kotiin bussiretkeltä Tapion kauppaan, matkalla poikettiin muutamaan muuhunkin kohteeseen. Muutama lankakeräkin saattoi meille muuttaa pikkuostelun seurauksena, kivaa oli kaikin puolin, kiitos kaikille mukavasta seurasta, ja erityisesti Maikkilille! Nyt on ihan rättiväsy olo, joten tarkempaa matka- ja osto(psykoosi)raporttia saatte odottaa tuonnemmas.

Mutta hiukan aikaisempia asioita. Virallisesti Kummitukset Kiertoon-vaihto on siis jo päättynyt, mutta taitaa muutama kummitus vielä hangoitella neulojille vastaan. Se suotakoon ja sallittakoon, kun ei nyt tolkuttoman kauan enää kestä. Oma aikaansaannokseni ainakin pitäisi olla perillä Pikku-Tiinalla, mikäli Posti-Kusti on polkenut ahkerasti. Tiina, älä lue tätä kappaletta pidemmälle, jos kummitus ei ole vielä perillä!

P4162699.jpg

Tiinalle siis kummitteli puuvilla-viskoosilanka Brilla, ja heti langan nähtyäni heräsi visio kesästä, juhannuksesta, lämpimästä illasta, leppeästä tuulesta, ehkä lavatansseistakin. Brillaa löytyi kaiken kaikkiaan 300g ja lupasin urakoida sen kaiken, sillä halusin sen muuntuvan Roosa-huiviksi. Niin se tekikin.

P4162715.jpg

Lankaa jäi pikkunöttönen, jonka halusin myös lopettavan kummittelunsa jo alkuunsa. Siispä pieni rannepussukka Roosan mallineuleraidalla. Mikäli Tiina haluaa nyt lähteä juhannuksena humpalle, hän saa kotiavaimet ja taksirahan kulkemaan mukanaan.

Malli oli kaunis, ja ihmeen helppo oppia ulkoa! Kiitos Kristel suunnittelusta! Lanka oli liukasta (kuten arvata saattaa), mutta siitä huolimatta kivaa neuloa.

Saatuani Roosan pingotuksesta (vielä kosteana), ainoaan mahdolliseen kuvauspaikkaan halusi tunkea itsensä myös Pikkupuffa. Ja kerrankin äidin kehotus "Tee hassuja ilmeitä" toimi, niinpä viikonlopun iloksi teille tässä useampikin kuva.

P4162701.jpg

P4162709.jpg

P4162705.jpg

P4162702.jpg

P4162703.jpg