Jee! Kivan moni on lähdössä KYHiin mukaan, lisää vaan, kaikki mahtuu! Mainostakaa, yllyttäkää, haastakaa! Tein hiukan tarkennusta sääntöihin, jotta mahdollisimman moni uskaltautuisi mukaan.

P6032909.jpg

Tässä omat tämän ja huomisen päivän KYHäelmäaloitukset: tiskirättiä maanantain vaihtolangoista ja lierihattua puuvillalangasta. Toinen samanmoinen tiskirätti tuli jo tekaistua, ja lanka on, öh, miten sen kauniisti sanoisi - hirveetä! Kuvittele mielessäsi pätkävärjätty spagetti. Se on siinä. Venyy, paukkuu ja pullistuu. Lana Grossa New Cotton Print, 60% pvl ja 40% mikrokuitu. Brrr. *Hytisee* Koska ihastuin langassa väriin, ja nyt neulomistuntuma on pettymys, kulutan sen loppuun mahdollisimman pian - vaikka yöunien kustannuksella. Onneksi sitä oli vain yksi kerä. Brrr. Katsokaa tuota valmistakin rättiä (niinno, lankapäät päättelemättä, mutta kuitenkin), venytän pituussuuntaan:

P6032911.jpg

Ja leveyssuuntaan:

P6032912.jpg

Ihme vempula. Toivottavasti edes käyttöominaisuudet ovat kohtuulliset.

Meillä alkoi iltapäivällä sataa. Kävimme koko perheen voimin kirpparilla, josta löydöt:

P6032908.jpg

Sitten Fairyvesi-ämpärin kera puutarhaan. Sato 660 lehtokotiloa. Joko näillä katettais yhden etanaravintolan yhden päivän raaka-ainetarve? En kerää enempää tänään. Piste.