Huolestuneille: meillä ei rikota alkoholimonopolia eikä muitakaan Suomen lakeja. Sen sijaan iski kevät ja alkoi kesä, ja kasvivärjäyspata alkoi porista pihalla. Pihan putsaus rikkaruohoistakaan ei tunnu enää niin työltä, kun keräilee rehut suoraan kattilaan kiehumaan... :)

Sadan raja on  rikki KYH-osallistujien määrässä; aivan huikea juttu! Jos et vielä ole ilmoittautunut, ei huolta: kaikki mahtuvat mukaan, kunhan jonkin sortin ilmoituksen minulle nakkaavat viimeistään 31.5. klo 24. HUOM: jos joku on laittanut ilmoittautumisen, mutta nimi ei löydy listoilta, hihkaiskaa uudelleen, mokani on tapahtunut silloin puhtaasti vanhingossa ja epähuomiossa!

Tänä vuonna tosiaan ei vielä ole erillistä KYH-blogia, mutta vakavasti harkitsen sellaisen perustamista ensi vuodeksi. Raportoitte omaan tahtiinne aloituksistanne ja lopetuksistanne ja muista haluamistanne asioista omissa blogeissanne. Jos blogia ei ole, voi minulle jättää jonkin kommentin. Minulle väli"aikoja" ja lopputuloksia varten tärkeitä tietoja ovat ainoastaan sekä aloitustenne että lopetustenne kokonaismäärät! Ei oteta asioista stressiä, nautitaan kesästä, valoisista pitkistä illoista ja käsitöistä! :) Mikäli ei onnistu aloittamaan 26 työtä, ei homma kuitenkaan kaadu siihen, tehdään niitä mitä jaksetaan/ehditään. Jokainen tempaukseen osallistuva kuitenkin osallistuu vähintään yhteen arvontaan!

Lisää palkintojakin on lupailtu, kiitos etukäteen Kristalle, jonka palkinto arvotaan kaikkien niiden kesken, jotka saavat valmiiksi vähintään puolet aloittamistaan projekteista. :)