... niin onneksi en ole ainoa. Siipalla se on myös. Paljon pahempana. Tai lähinnä se kohdistuu kaikkeen, mitä myydään Erittäin Edullisesti tahi Suurilla Alennuksilla. Myös neulelankoihin. Onneksi. Käytän sitä röyhkeästi hyväkseni. Enkä edes älyä hävetä käytöstäni.

Puhelinkeskustelua tältä päivältä: "Käypäs siellä Menitassa ruokatunnillas, ja hae sitä paitaas varten Isoveljeä kolme kerää jos siellä on."  Vartti myöhemmin soi puhelimeni: "Tääl on Marinea tarjouksessa euron kerä, punaista on 4 jäljellä ja keltaista enemmänkin." "Jaa. No, ota ne punaiset. --- Tai no, osta vaikka kilo sitä keltaistakin. Muista ne Isoveljet!" Pelko nimittäin poltteli takalistossani, meidän kylästä löytyi Isoveljeä vain muutamaa kökköväriä ja kolme kerää siedettävää mustaa, mutta niitäkin olisi pitänyt jonottaa kassajonossa puoli tuntia, joten lanka puuttui yhä ja olympiakoitos läheni. Alkuillasta palaan kotiin kävelyltä lapsen kanssa ja puran kassin sisällön:

Photobucket

Jaiks! En valita, en. Ehkä en edes nalkuta tänä iltana mistään. Bonuksena 400 grammaa Jaegerin Trinityä. Ja lupaus hakea vaikka huomenna vielä lisää, kun "sitä oli vielä yhtä väriä". Jees. Huomenna taidan ostaa lankavarastooni yhden säilytyslaatikon lisää. Ei tuo varasto ainakaan pienene tällä menolla. Mutta en valita, en. (Ja luuleeko joku tosiaan, että olen kehdannut täällä blogissa ihan kaikki ostokseni raportoida vai oliskohan jotain tullut hankittua jossain välissä?!...)