P4292776.jpg

Kummituslankani kotiutui toissailtana. Maj oli loihtinut tosi hauskan kroko-alligaattorihuivin, kiitos paljon! Tätä voi käyttää huivina ja Pikkupuffakin leikkeihinsä jahka mielikuvitus ja luovuus ovat kehittyneet sopiviin mittasuhteisiin. Vielä tätä ei ole ollut näkyvissä. Tai sitten mielikuvituksettomuuteen huivia käsitellessä on ollut syynä kuume, joka nousi neidille sunnuntai-iltana. Toivon syynä olevan ihan tavisflunssan, eikä mitään pahempaa, ainakin kuume hävisi reilussa vuorokaudessa. Sikainfluenssaakaan se ei voi olla, kun ei matkustella. Meillä porsastellaan muuten vaan...

P4292772.jpg

Ratkaisu edellisen postauksen arvoitukseen: valkoiset härpäkkeet olivat tosiaan ranne- ja nilkkalenksut, sillä tänään olleessa muskarin kevätjuhlassa (johon neiti siis parani sopivasti, joten älkäähän hermoilko: ei meidän lasta sinne sairaana viety!) Pikkupuffan ryhmä esitti puudeleita. Itselläni ei koirista ole juurikaan kokemusta, mutta eikös puudeleille trimmata koipiin tuollaiset karvatötsät? Ainakin minulla itselläni oli hauskaa niitä neuloessa, ja täydestä näyttivät menevän lavalla esityksessä. Hiukan jäi kaivelemaan, etten jaksanut viime tingassa tuskarrella myös hännäntöpöä ja korvia. Noh, aina ei voi voittaa.

P4292768.jpg

Vauhtia piisasi vielä kotiintulon jälkeenkin, kun kuvia otettiin, joten eikös tämä riitä todisteeksi, että lapsi on jo terve? :)